Verpleegkundige

Zwolle, Nederland
Solliciteer
327 dagen geleden Vast
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Als verpleegkundige ondersteun je cliënten en bied je hen de zorg die ze nodig hebben. Je werkt zelfstandig volgens de afspraken die beschreven zijn in het zorgplan. Je stelt het belang van de cliënt altijd voorop en wil actief bijdragen aan een beter leven voor de cliënt. 

Functie eisen
  • Je hebt de opleiding Verpleegkunde afgerond; 
  • Je hebt affiniteit met ouderen met somatische en/of psychogeriatrische problematiek;
  • Jij denkt en werkt graag mee aan nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg;
  • Je bent zelfstandig maar werkt ook graag in een team. 

Aanbod

  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Verpleeg-, Verzorging- en Thuiszorg;
  • Je kan gebruik maken van een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Je komt te werken in een organisatie werken die groeiende is van verzorgingstehuis naar verpleeghuis en daarnaast ben je bruisend van de ideeën en zet je je graag in voor ouderen!

Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor ZeggenDoen èLeveren.

Ben jij op zoek naar een baan als verpleegkundige, waarin je echt wat kunt betekenen voor een ander? Solliciteer dan door je CV en een motivatie brief te sturen naar demi@zendel.nl of bel 038-7820505.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures