Begeleiders (flexpool)

Zwolle, Nederland
Solliciteer
181 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: Geestelijke Gezondheidszorg
Uren per week: 1 - 36
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar begeleiders in de flexpool. Als begeleider in de flexpool werk je op verschillende woon- en/of werklocaties met mensen met een lichte of matig verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag. Vind jij het belangrijk om in de dagelijkse begeleiding te kijken naar de kwaliteiten van de cliënten en ze te ondersteunen in de ontwikkeling hiervan? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!


Functie-eisen

  • Je hebt hart voor de zorg.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je kan competentiegericht werken.
  • Je woont in de omgeving Zwolle (straal van +/- 50 km).
Aanbod
  • Je krijgt salaris volgens CAO Gehandicaptenzorg (functieschaal afhankelijk van functie, ervaring en opleiding).
  • Flexibel aantal uren (0-36 uur). 
Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als een persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot de optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel, het ontzorgen van medewerkers en onderaannemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is dan ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggendoen èleveren.

Ben jij de (individueel) begeleider die wij zoeken en voldoe je aan de hierboven beschreven eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en jouw cv met korte motivatie te mailen naar info@zendel.nl. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen via 038 – 782 05 05.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Rosanne van den Berghe
Vergelijkbare vacatures