Betonstaalvlechter

Solliciteer
353 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een van onze opdrachtgevers, een producent van betonnen bedrijfsvloerplaten, zijn wij op zoek naar een betonstaalvlechter. De werkzaamheden van een betonstaalvlechter zijn het op maat maken van de onderdelen voor de bewapening in het beton. Hierbij bewerk je de stalen onderdelen en plaats je deze ook in de constructies.  

Functie-eisen
  • Je hebt al enige werkervaring als staalvlechter; 
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau; 
  • Je kunt vorm- en wapeningstekeningen lezen;
  • Je bent in het bezit van een geldig vca-certificaat (pré); 
Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor ZeggenDoen èLeveren.

Kun jij je vinden in dit profiel  en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan snel je sollicitatie naar info@zendel of bel 038-782 05 05.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures