Leerling monteur luchtkanalen M/V

Zwolle, Nederland
Solliciteer
355 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Andere

Voor onze opdrachtgever, een specialist in de luchttechniek, zijn wij op zoek naar een leerling monteur luchtkanalen. Heb jij altijd al iets in de techniek willen doen maar heb je niet de juiste papieren? Dan is dit allicht de nieuwe uitdaging voor jou. 


Werkzaamheden

Als leerling monteur leer je verschillende type luchtkanalen in te meten, op maat te maken en te plaatsen. Je leert technische tekeningen lezen en je leert oplossingen bedenken voor situaties die niet overeenkomen met de tekening.Dit doe je door het hele land, waardoor je af en toe ook eens in een hotel zal verblijven. 


Functie eisen

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek;
  • Je hebt ervaring met verschillende handgereedschappen;
  • Je bent bereid om een opleiding te volgen;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B (pré);


Arbeidsvoorwaarden

  • Je ontvangt marktconform salaris;
  • Je gaat bij een werkgever aan het werk die in je wil investeren, heb je geen rijbewijs, dan regelen wij dit voor je. 

Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggen, Doen èn Leveren.

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Solliciteer dan nu! Graag ontvangen wij jouw cv met een motiverende brief per e-mail, daarna nemen wij contact op voor een sollicitatiegesprek.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures