Magazijnmedewerker M/V

Zwolle, Nederland
Solliciteer
350 dagen geleden Vast
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Voor onze opdrachtgever, een groothandel en importeur van spirituele- en geschenkartikelen in Dalfsen, zijn wij op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker. Als magazijnmedewerker houd je je voornamelijk bezig met het aanvullen van de voorraad in het magazijn, het uitpakken en controleren van binnengekomen goederen en deze op locatie zetten. Daarnaast zal het met enige regelmaat voorkomen dat je tezamen met je collega’s vrachtwagens moet laden of lossen.

Functie-eisen 

  • Je bent fysiek sterk; 
  • Je bent nauwkeurig en werkt efficiënt; 
  • Je bent in bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid deze halen; 
  • Je bent flexibel en collegiaal.

Werken via Zendèl 

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggen, Doen èn Leveren.

Kun jij je vinden in dit profiel? Dan nodigen wij jou uit om op deze vacature te reageren. Dit kan telefonisch via 038 782 05 05 of per mail via demi@zendel.nl. 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures