Gron,- Weg,- en Waterbouw

Gytsjerk, Nederland
Solliciteer
188 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Grond,- Weg,- en Waterbouw
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar grond,- weg,- en waterbouwers. Zij zijn een bedrijf gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden. Zo maken zij steigers en damwanden voor particulieren en aannemers in het noorden en midden van Nederland. 

Werkzaamheden
De variatie in werken zorgen ervoor dat je dagelijks wordt uitgedaagd om in te spelen op de situaties. Binnen de verschillende onderdelen van het bedrijf ontwikkel jij jezelf en ben je nauw betrokken bij de realisatie

Functie-eisen
  • Je hebt al enige ervaring in de GWW;
  • Je bent fysiek in orde;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat;     
  • Je werkt graag in de buitenlucht;
  • Ervaring met een kraan is een pré;
  • Je bent in het bezit van een vaarbewijs of bereid deze te behalen.

Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.


Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor ZeggenDoen èLeveren.

Wil jij graag aan het werk en de handen uit de mouwen steken, dan zijn wij op zoek naar jou. We nodigen je uit te solliciteren en je cv met een korte motivatie te mailen naar info@zendel.nl of bel naar 038-782 05 05.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Rosanne van den Berghe
Vergelijkbare vacatures