Uitvoerder Infra

Raalte, Nederland
Solliciteer
187 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2450 - 3300 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-02-2020

Voor een opdrachtgever zijn we opzoek naar een uitvoerder infra die de processen van verschillende projecten (in de regio Raalte) van voor naar achter kan beheren. De projecten variëren van gemeente tot aan particuliere projecten en van boven tot ondergrondse infra. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden en inplannen van de uit te voeren werkzaamheden en het bewaken van de kwaliteit en voortgang van het project gedurende het hele proces. 

Functie eisen
– Je beschikt over een MBO 3/4 werk- en denkniveau (bij voorkeur richting bouw/infra) en/of je hebt relevante werkervaring;
– Je bent flexibel en in staat te schakelen in je werkzaamheden;
– Je bent representatief en betrouwbaar;
– Je communiceert gemakkelijk met verschillende partijen (klanten, collega's, etc.);
– Je beschikt over een geldig VCA of bereidt deze te behalen;

– Je beschikt over een B rijbewijs.Aanbod

– Beloning volgens CAO-bouw en infra;
– Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. 

Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor ZeggenDoen èLeveren.

Kom jij uit (omgeving) Raalte en ben je op zoek naar een mooie baan als Uitvoerder in de infra? Reageer dan snel! Dit kan per mail naar info@zendel.nl of telefonisch via 038 782 05 05.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures