Mallenmaker M/V

Heerenveen, Nederland
Solliciteer
355 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: Scheepsbouw
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een mallenmaker/timmerman.  Je komt te werken in een bedrijf dat zeil- en motorboten produceert. Als mallenmaker/timmerman ben je verantwoordelijk voor het maken van nieuwe houten mallen ten behoeve van polyesterproducten. Hiervoor maak je gebruik van verschillende houtbewerkingsmachines waaronder ook CNC gestuurde machines. Deze afwisselende en complexe functie biedt veel uitdaging. Je hebt te maken met verschillende vormen en maten en moet gespiegelde tekeningen kunnen lezen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ombouwen en aanpassen van bestaande mallen. 


Functie eisen

  • Je bent erg secuur en maatvast;
  • Je kunt vanaf tekening werken;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als machinaal houtbewerker/timmerman;
  • Je kunt goed zelfstandig werken.


Werken via Zendèl
Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor ZeggenDoen èLeveren.

Ben jij de mallenmaker die wij zoeken en spreekt bovenstaande functie jou aan? Dan nodigen we jou uit om jou cv met een korte motivatie te mailen naar hedzer@zendel.nl of bel naar 038-782 05 05.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures