Plaatwerker m/v

Heino, Nederland
Solliciteer
352 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Andere
Voor onze opdrachtgever zij wij op zoek naar een plaatwerker. Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van luchtbehandelingssystemen voor grote industriële toepassingen, kantooromgevingen, horecagelegenheden en woningbouw. 

Als plaatwerker ben jij verantwoordelijk voor het prefabriceren van plaatwerk op professionele wijze. Het plaatwerk zal voornamelijk bestaan uit Aluminium, RVS en in sommige gevallen bestaan uit staal. Binnen deze functie als plaatwerker ga je aan de hand van technische tekeningen, die je moet kunnen lezen en optekenen, aan de slag. Ook het monteren van plaatwerk valt onder jouw werkzaamheden.

Functie eisen

– Aantoonbare ervaring als plaatwerker;
– In het bezit van een rijbewijs B.

Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor ZeggenDoen èLeveren.

Kun jij je vinden in dit profiel  en voldoe je aan de functie eisen, dan nodigen wij jou graag uit om op deze vacature te reageren.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures