Loodgieter (allround) M/V

Zwolle, Nederland
Solliciteer
345 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Bouw
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Kampen zijn wij op zoek naar een allround loodgieter. Als loodgieter ga je aan het werk met diverse werkzaamheden binnen de loodgieterij, dit gaat van dak- en zinkwerk tot aan het installeren van keukens en badkamers, tot het monteren van sanitaire voorzieningen.

Functie eisen

– Een afgeronde MBO-opleiding in de richting van installatietechniek;
– Aantoonbare en relevante ervaring in de richting van installatietechniek;
– Je bent klantvriendelijk en werkt secuur;
– VCA, rijbewijs en eigen vervoer zijn een pré.

Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past, dit alles om tot de optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel, het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggendoen èleveren.

Kom jij uit (omgeving) Kampen en ben je op zoek naar een mooie baan als allround loodgieter? Reageer dan snel! Dit kan per mail naar info@zendel.nl of telefonisch via 038 – 782 05 05.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures