Orderpicker m/v

Dalfsen, Nederland
Vacature is vervallen
327 dagen geleden Vast
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -
Voor een van onze opdrachtgevers in omgeving Zwolle zijn wij op zoek naar een fulltime orderpicker. Je komt te werken bij een groothandel en importeur van spirituele- en geschenkartikelen. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig en juist samenstellen van de bestellingen. Het is een functie met veel zelfstandigheid, waar secuur werken belangrijk is. 

Functie-eisen
  • Je bent fulltime beschikbaar; 
  • Je toont initiatief en werkt nauwkeuring; 
  • Je kan goed zelfstandig werken. 


Werken via Zendèl 

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggen, Doen èn Leveren.

Kun jij je vinden in dit profiel? Dan nodigen wij jou uit om op deze vacature te reageren. Dit kan telefonisch via 038 782 05 05 of per mail via demi@zendel.nl. 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures