Afwerker Beton M/V

Lemmer, Nederland
Solliciteer
249 dagen geleden
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een van onze opdrachtgevers, een producent van betonnen bedrijfsvloerplaten, zijn wij op zoek naar een afwerker beton. De werkzaamheden van een afwerker beton bestaan uit het plakken van sierlijsten en het etsen, hameren, uitwassen en polijsten van beton elementen, voordat de elementen doorgaan naar de bouwprojecten.


Functie eisen

  • Aantoonbare ervaring met sierbeton en/of als afwerker beton;
  • Affiniteit met beton;
  • Je houdt van aanpakken;
  • Je beschikt over een geldig VCA;
  • Je kan zelfstandig werken;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.
Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor ZeggenDoen èLeveren.

Kun jij je vinden in dit profiel  en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan snel je sollicitatie naar info@zendel of bel 038-782 05 05. 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij