Calculator/werkvoorbereider Infra m/v

Sneek, Nederland
Solliciteer
355 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een calculator / werkvoorbereider. Onze opdrachtgever is in Noord-Nederland een begrip in de wegenbouw. Naast straatmaken zijn zij ook specialist in riolering-, grond- en waterbouwwerkzaamheden. Ter uitbreiding op het team zijn zij op zoek naar een resultaatgerichte en gedreven calculator / werkvoorbereider.

Als calculator / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en de voortgang van jouw projecten. Ook maak je ontwerptekeningen en RAW-bestekken, ben je verantwoordelijk voor het in- en opmeten van projecten en het maken en het controleren van calculaties. Daarnaast maak je de planningen, beheer je de benodigde materialen en ben je het aanspreekpunt voor de onderaannemers en andere stakeholders.

Functie eisen
  • Je hebt een MBO-diploma behaald (bijvoorbeeld middenkaderfunctionaris infra);
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de techniek (infra is een pré);
  • Je hebt ervaring met Autocad (pré);
  • Je bent resultaatgericht, kan goed schalen en ad-hoc werken is voor jou geen probleem;
  • Je bent organisatorisch sterk;
  • Je bent in het bezit van VCA (pré);
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als een persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot de optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel, het ontzorgen van medewerkers en onderaannemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is dan ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggendoen èleveren.

Ben jij de resultaatgerichte en organisatorisch sterke calculator / werkvoorbereider die wij zoeken en voldoe je aan de hierboven beschreven eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en jouw cv met korte motivatie te mailen naar info@zendel.nl.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures