Productiemedewerker M/V

Zwolle, Nederland
Solliciteer
338 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor één van onze opdrachtgevers, een producent van betonelementen, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in de (prefab) beton. Samen met je collega’s ben je werkzaam voor klanten in onder andere de woningbouw en utiliteit.

Functie-eisen

– Je hebt een gerelateerde opleiding afgerond, enkele jaren ervaring als productiemedewerker beton en/of ervaring in de bouw;
– Je kan goed samenwerken, maar zelfstandig werken is ook geen probleem;
– Je kan tekeningen lezen en interpreteren;
– Je werkt nauwkeurig en bent ijverig;
– Je bent in het bezit van je VCA.

Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor ZeggenDoen èLeveren.

Ben jij de productiemedewerker beton die wij zoeken, een aanpakker en spreekt bovenstaande functie jou aan? Reageer dan snel door je curriculum vitae, via onderstaande link, naar ons toe te sturen.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Anouk Boxman
Vergelijkbare vacatures