Productiemedewerker m/v

Heerenveen, Nederland
Solliciteer
353 dagen geleden Vast
Deeltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Bouw
Uren per week: 24
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een productiemedewerker in Heerenveen.  Je komt te werken in een bedrijf die zeil- en motorboten produceert. Het onderdeel waar jij je mee bezig gaat houden is het op maat knippen van polyester voor de boten. De polyester komt binnen op rollen en hier moeten, met behulp van mallen, vormen van worden uitgeknipt. Het is jouw taak om nette vormen te knippen en de matten op een zo efficiënt mogelijk manier te gebruiken.

Functie-eisen 

– Je werkt netjes en hebt ruimtelijk inzicht;
– Aantoonbare ervaring in een soortgelijk vakgebied;
– Je levert graag kwaliteit en bent een teamplayer;
– Je bent fulltime beschikbaar.

Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggen, Doen èn Leveren.

Kun jij je vinden in dit profiel  en voldoe je aan de functie eisen, dan nodigen wij jou uit om op deze vacature te reageren. Dit kan telefonisch via 038 782 05 05 of per mail via solliciteren@zendel.nl.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures