(Hulp)monteur luchtkanalen m/v

Waalwijk, Nederland
Solliciteer
210 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Andere

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een (hulp)monteur luchtkanalen in de omgeving van Zwolle. Als luchtkanalenmonteur is het jouw taak om luchtkanalen te monteren op locatie. Jij bent verantwoordelijk voor het inmeten en monteren van de luchtkanalen vanaf tekening en je werkt mogelijk op grote hoogte.

Functie eisen
  • Je hebt aantoonbare ervaring als luchtkanalenmonteur.
  • Je kunt vanaf tekening werken.
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je bent in bezit van een geldig VCA diploma.
  • Je hebt geen hoogtevrees.
  • Je bent flexibel.

Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.


Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor ZeggenDoen èLeveren.

Kun jij je vinden in dit profiel en voldoe jij aan de functie eisen, dan nodigen wij jou graag uit om op deze vacature te reageren.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures