Dak- en gevelmonteur

Wolvega, Nederland
Solliciteer
354 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een dak- en gevelmonteur.  Je komt te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van metalen dak- en gevelbekleding. Wil jij graag aan het werk en heb jij geen hoogtevrees, dan zijn wij op zoek naar jou.

Functie-eisen: 
  • Je hebt enige werkervaring in de dak- en gevelmontage;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek;
  • Je hebt ervaring met verschillende handgereedschappen;
  • Je bent in het bezit van een geldig vca-certificaat (pré).

Werken via Zendèl

Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot de optimale match te komen.

 

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is dan ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggen, Doen èn Leveren.


Solliciteren 

Wil jij graag bij ons komen werken en voldoe jij aan de hierboven beschreven eisen? Dan nodigen we je uit te solliciteren en je cv met een korte motivatie te mailen naar info@zendel.nl of bel naar 038-782 05 05.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Anouk Boxman
Vergelijkbare vacatures