Helpende M/V

Zwolle, Nederland
Solliciteer
335 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: -
Uren per week: 20 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een helpende. Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden
  • Je komt te werken in een flexibel inzetbaar team, wat betekent dat je op verschillende afdelingen komt te werken, zoals PG, Revalidatie en Somatiek. 
  • Uiteindelijk heb je de mogelijkheid om te kiezen voor één afdeling, of je blijft op de verschillende afdelingen roteren.
Functie-eisen
  • Je hebt een MBO-diploma Helpende zorg en welzijn;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • Je hebt een hart voor de zorg.
Werken via Zendèl
Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggen, Doen èLeveren.

Ben jij Helpende en op zoek naar een baan waarin je echt wat kunt betekenen voor een ander? Solliciteer dan snel door je CV en een motivatie brief te sturen naar demi@zendel.nl of bel naar 038-7820505.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures